Miro In Cube 2019 - Concurs Idees Innovadores

MiroinCube 2019

El Programa MiroinCube 2019 neix amb l’objectiu d’incentivar la participació en un concurs d'idees innovadores a l'àmbit del Turisme i la Mobilitat i que proposin solucions als reptes que planteja el turisme “sostenible” com poden esser (entre d’altres);- l’augment de la demanda energètica amb conseqüències directes en les emissions de CO2, - la gestió de residus, la gestió de l’increment en la densitat del trànsit rodat i el transport públic, l’augment dels preus de les propietats privades, el deteriorament del patrimoni cultural i llocs classificats o els problemes per garantir la seguretat de les persones.

Contractat per l'Agència Nacional de Recerca de França, el Programa Miro és una IDEFI (Iniciativa per a l'Excel·lència en Formació Innovadora) amb un pressupost de 5,5 milions d'euros per un període de 9 anys (2012-2021) que consisteix en la transformació, especialment digital, de l'educació superior a través de l'experimentació. En el cor de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània, el programa Miro, un model innovador que respon als reptes econòmics del desenvolupament del turisme cultural, reflexiona sobre els canvis i desenvolupaments d'aquest sector i forja vincles estrets amb les institucions culturals i turístiques i el patrimoni de l'Euroregió. I més enllà, a nivell internacional, amb l'Organització Mundial del Turisme.

Els participants al concurs poden presentar les seves idees de negoci en grups de 2-3 membres i competir per una de les quinze entrades per l’acte de cloenda de la iniciativa MiroinCube 2019 previst dia 25 de febrer al 4YFN a Barcelona (amb les despeses desplaçament incloses). Les cinc millors idees accediran a un programa de formació i preparació de les propostes al llarg de tres dies previs a la final de Barcelona (dies 20, 21 i 22 de febrer) a les infraestructures de la incubadora d’empreses de base tecnològica del Parc Bit.

DOTACIÓ PREMIS

MIROINCUBE:
 • 5.000€ a la millor idea i accés a l’esdeveniment 4YFN per els membres dels equips de les 5 millors idees (amb despeses de desplaçament incloses).


 • FUNDACIÓ BIT:

 • Disseny de branding corporatiu (Logotip, identitat) per cortesia de l'empresa Kinacu
 • 20 hores de desenvolupament informàtic o implementació de website corporativa per cortesia de l'empresa Tourfeeling


 • Logo Tourfeeling Logo Kinacu


  Mobile World Congress 2019

  El Mobile World Congress 2019, la fira de mòbils més important a nivell mundial que es celebra els dies 25 al 28 de febrer a Barcelona té alguna cosa més que les últimes novetats en smartphones. Durant l'esdeveniment hi ha programada la 4YFN “Four Years From Now” una plataforma de negoci per emprenedors i startups organitzada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i GSMA, associació que agrupa els principals operadors de telefonia del món. Aquesta trobada permet a emprenedors, inversors, corporacions i públic en general descobrir les noves tendències tecnològiques i de negoci en l’àmbit d’internet i l’indùstria del mòbil.

  La 4YFN d'aquest any, que se celebrarà del 25 al 28 de febrer en el marc del Barcelona Mobile World Congress 2019 (BMWC), preveu rebre al voltant de 20.000 visitants i 600 inversors, que es trobaran amb 600 empreses emergents de 145 països i 12 delegacions internacionals. Es preveu que es realitzin més de 130 exhibicions en sectors emergents, com smart cities, ciberseguretat i confiança digital, fintech, IOT / indústria 4.0, apps, màrqueting digital, tecnologies del llenguatge, aplicacions de la salut i benestar social, solucions de computació en el núvol (cloud computing) o solucions TIC Big Data i educació digital.

  Pots presentar la teva idea a través d'aquest formulari.