Tramuntana Tech TalksQuè son les Tramuntana Tech Talks?

Les Tramuntana Tech Talks, són una iniciativa nascuda el 2016 basada en un conjunt de xerrades gratuïtes per a emprenedors, startups i públic en general interessat a conèixer noves fórmules de negoci, i experiència d'èxit al sector de la tecnologia i la innovació. En edicions anteriors hem comptat amb la participació de socis i professionals amb experiència en llançaments d'empreses de molt èxit al sector com Amazon, Destinia, Cabify, Wallapop, BlaBlaCar o Redpoints (entre moltes altres).

Aquestes conferències se celebren al Parc Bit i al Centre Bit Menorca durant els mesos d'octubre i novembre. S'hi tracten temes rellevants dins del món de les empreses innovadores de recent creació com són: estratègies de creixement, l'organització de recursos i equips, consells per preparar una empresa abans d'iniciar una ronda de finançament, i molts altres temes d'interès per als qui estiguin llançant el seu projecte, o per als que simplement tenen interès a aprendre sobre aquests temes, aprenent de primera mà i sobre experiències reals recents.

Aquesta iniciativa és desenvolupada per la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia per encàrrec de la Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital, entitat dependent de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació del Govern de les Illes Balears.16 Novembre - Carlos de Otto, fundador i CEO en Senda i mentor a Seedrocket

Conèixer el teu client per créixer exponencialment: un cas real

Emprenedor espanyol que ha fundat diverses empreses relacionades amb la música, la salut, el màrqueting i la tecnologia. Algunes de les seves creacions son Rockola.fm, Livetobe_ y Senda. També és mentor en Seedrocket, una acceleradora de startups i col·labora amb altres empreses com a assessor.

És economista per la Heriot-Watt University d'Edimburg amb un MBA per l'Institut d'Empresa de Madrid.

 

Data: 16 de novembre a les 12:15h

Lloc: Espai Emprenbit en Parc Bit - Mallorca

 23 Novembre- Juan García, fundador y CEO Exponentia

Juan García Sánchez

Com aplicar l'estratègia per aconseguir la nostra illa de destinació

Fundador i CEO de Exponentia, la tecnològica escogida per Forbes com a més innovadora l'any 2022, any en el que va ser reconegut per Nova Talent com un dels 10 màxims talents en Software, Cloud & IT d'Espanya. Forma part del selecte grup de Quixote Leaders.

A més ha participat en múltiples programes de mentorització per a emprenedors a nivell internacional com al Banc Santander, amb el Santander X Global Award, o Trepcamp.

 

Data: 23 de novembre a las 12:15h

Lloc: Espai Emprenbit at Parc Bit - Mallorca28 Novembre - Joan Folguera, fundador i CEO Inngroup

Joan Folguera, fundador i CEO Inngroup

INDUSTRIA 4.0 aplicada al sector empresarial

Fundador i cap executiu d'Ingroup, INTECH3D, Invelon Technologies i Xrshop. Assessor acreditat per ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya a les àrees de tecnologia i indústria 4.0, i conceptualització, i disseny de productes. Va fundar les empreses INTECH3D i Invelon Technologies durant la seva estada com a emprenedor al viver del CEEILlleida. L'any 2018 va ser reconegut com un dels 10 Joves Excel·lents de Catalunya. L'empresa Ingroup, de la qual és el cap executiu, va obtenir el Premi PIMEC Joves 2022.

Data: 28 de novembre a las 12:15h

Lloc: Sa plaça del Centre Bit Menorca - Alaior30 Novembre - Jara Pascual, CEO Collabwith

Col·laborant en l'era digital per atreure clients per la teva startup

Fundadora i directora de Collabwith, autora del llibre "Innovació i Col·laboració a l'Era Digital". Consultora i professora a diferents universitats. Membre del Consell del Fòrum d'Innovació K4I al Parlament Europeu. Assessora experta en innovació al Parlament Europeu i la Comissió Europea i Presidenta del WG Innovation Ecosystems de l'European IoT Alliance i membre del Consell d'AMIT-MIT. Enginyera de telecomunicacions per la Universitat Pompeu Fabra i té un MBA per la RSM Erasmus University de Rotterdam. Presentadora del podcast "Business of Collaboration" i escriu sobre innovació a diferents revistes digitals. 15 anys d'experiència en gestió de la innovació realitzant transformacions culturals i projectes d'innovació a empreses corporatives com Adidas Group, ECCO, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, i laboratoris d'R+D.

Data: 30 de novembre a les 12:15h

Lloc: Espai Emprenbit en Parc Bit - Mallorca