Formulari de sol.licitud d'accés1. DADES DEL PROMOTOR
Nom
Cognoms
DNI
Càrrec promotor
Email
Direcció
Telèfon


2. INFORMACIÓ DEL PROJECTE
Nom projecte
Illa
Descripció del projecte mínim 350 i màxim 1000 caràcters, queden


3. ESTAT DEL PROJECTE
Nº de membres
Estat
Com ens has conegut?
Indica com ens vas conèixer
Codi de validació
Registrar

Sol.licitud d'accés al Programa #Emprenbit

Per sol.licitar l'accés al Programa #Emprenbit en qualsevol de les seves modalitats, omple el següent formulari, tenint en compte que els camps marcats amb (*) són obligatoris i que, en cas de ser admès, han de figurar en la documentació; així que assegura't que són correctes.

Després de rebre la sol.licitud d'accés ens posarem en contacte amb tu per tenir una entrevista personal, conèixer-te personalment i analitzar amb més detall el projecte empresarial.

Et recordem que actualment oferim dos programes de suport, depenent de l'estat que indiquis en el qual es troba el teu projecte:

Programa d'acceleració

Per a projectes empresarials en fase inicial, on encara no hi ha un producte llançat al mercat o el llançament és recent i la facturació és encara baixa. Un estat en el qual relacionar-se amb altres persones emprenedores i validar el model de negoci és clau. En aquest programa accediràs a un període de formació intensiva, seguiment individualitzat i accés a llocs de treball al nostre espai de més de 200m2 durant 12 mesos.

Creixement

Per a empreses amb un producte en el mercat, un equip format i amb unes mètriques i tracció demostrables. Accedint a aquest programa podràs gaudir d'un servei d'assessoria dirigida a potenciar el creixement i també a oficines individuals durant un termini màxim de 36 mesos.

Requisits

1. Des de Fundació Bit no proveïm als projectes serveis relacionats amb el desenvolupament de la tecnologia. Aquest aspecte del projecte ha d'estar resolt abans d'aplicar al programa.

2. No s'admetran projectes en què els promotors tinguin una ocupació a temps complet. Almenys un membre de l'equip ha de tenir un grau de dedicació del 100%.