Tramuntana Tech TalksQUÈ SON LES TRAMUNTANA TECH TALKS?

Les Tramuntana Tech Talks, són un conjunt de xerrades gratuïtes per a emprenedors i start-ups que se celebren a Parc Bit i Centre Bit Menorca durant el mes de novembre i on es tracten temes rellevants dins del món de l'empresa com són: les estratègies de comercialització d'aplicacions i plataformes web, tècniques per al disseny de campanyes rendibles en la captació d'usuaris, recomanacions per a una millor optimització de les ràtios de conversió d'usuaris, nous hàbits de consum del producte turístic a internet i molts altres temes d'interès per als que estiguin llançant el seu projecte .

En les edicions anteriors hem comptat amb presència de professionals de molt prestigi dins del sector de les empreses tecnològiques, fundadors o directors executius d'empreses com Destinia, Cabify, Wallapop, El Tenedor o BlaBlaCar.11 NOVEMBRE: YAIZA CANOSA, CEO I FUNDADORA DE LA STARTUP LOGÍSTICA GOI

Emprendre és com enamorar-se

Yaiza Canosa és CEO i fundadora de l'Startup logística GOI, la plataforma líder en el transport, muntatge i instal·lació de ports voluminosos i mudances, ja que professionalitza i afegeix tecnologia a un sector molt fragmentat, el que li permet oferir preus molt més baixos amb un servei de qualitat i molt més ràpid enfocat a enviaments Sameday. Resolen així el problema que tenen les empreses amb aquest tipus d'enviaments on el servei és car, local, precari i sense cap tipus de control o tecnologia en la visibilitat de tot el servei.

Yaiza va començar molt jove emprenent i ara mateix és fundadora i sòcia d'altres empreses com Glue Concept, GlueWork o Spoortan.


Data: 24 de octubre a les 12:15h

Lloc: Incubadora Parc Bit - Mallorca

Inscriu-te aquí31 OCTUBRE: ÁLVARO RAMIS FONT, UX DESIGN A AMAZON

El diseño como herramienta estratégica

Impacto del diseño en las diferentes fases de creación y madurez de un negocio.

Álvaro Ramis es diseñador de productos digitales, enfocado en experiencia de usuario y el diseño de interacción.

Actualmente trabaja en Amazon como parte de su equipo de Tecnología Internacional. En su equipo se crean nuevas soluciones de customer experience para retail a nivel mundial pero con foco en los mercados europeos.

Previamente ha trabajado en diferentes equipos como BBVA New Digital Businesses creando nuevas ventures dentro del entonrno fintech e insurtech, en startups exitosas como Ticketbis además de experiencia en consultoría de diseño digital.

Junto con su trabajo en diseño, ha tenido la oportunidad de enseñar y dar conferencias en varios eventos (Amazon WebDevCon) y clases en entornos como Madrid International Lab, La Nave Nodriza o IED Madrid.


Fecha: 31 de octubre a les 12:15h

Lugar: Incubadora Parc Bit - Mallorca

Inscríbete aquí7 DE NOVEMBRE: JAVIER ANDRÉS MARÍN - FUNDADOR I CEO DE TICKETEA.COM

De emprenedor a empresari

Javier és fundador i CEO de Ticketea.com , la plataforma espanyola líder en venda d'entrades.

És llicenciat en Administració d'Empreses per ICADE (Madrid) i la Tulane University (EUA). A més va realitzar un Màster en Negoci Digital de l'Institut d'Empresa.

Abans de fundar Ticketea , Javier va treballar durant 7 anys per a empreses consultores com KPMG o A.T. Kearney . Al llarg de la seva carrera professional, ha treballat extensament a Internet i en projectes d'innovació, amb clients com Telefónica, Terra, Guggenheim Bilbao, Inditex i Banco Santander .

En 2018 Ticketea va ser adquirida per Eventbrite , la major plataforma de venda d'entrades del món. Després de la unió d'aquestes dues companyies Javier va ocupar el lloc de Country Manager d'Eventbrite a Espanya . Des 2015 és mentor en SeedRocket i actualment ha deixat el seu projecte per dedicar-se de ple a la seva faceta com a inversor i emprenedor.

Cal destacar que Javier va ser membre del Consell Assessor de start-ups del SXSW 2013 i el 2017 va ser seleccionat com un dels 100 empresaris més creatius per la revista Forbes.


Data: 7 de novembre a les 12: 15h

Lloc: Incubadora Parc Bit - Mallorca

inscriu-te aquí14 DE NOVEMBRE: MARIA MARTÍN VILARÓ - COFUNDADORA DE TIENDEO

Doble diplomada en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Ecole Centrale París , va estar set anys liderant projectes en gestió de la informació als Estats Units, Índia, Bèlgica, França i Espanya en General Electric i Siemens.

En Tiendeo s'encarrega del departament de Desenvolupament i Noves Iniciatives.

Tiendeo compta avui en dia amb 45 milions d'usuaris mensuals i treballa amb els principals retailers amb l'objectiu d'atraure trànsit a casa seva.


Data: 14 de novembre a les 12: 15h

Lloc: Incubadora Parc Bit - Mallorca

inscriu-te aquí15 DE NOVEMBRE: GEMMA SORIGUÉ - CEO Y COFUNDADORA DE DELIBERRY

El camí de l'emprenedoria: encerts i obstacles

Gemma Sorigué és CEO i cofundadora de Deliberry, marketplace líder a Espanya en la categoria d'alimentació online i delivery d'última milla. A Deliberry pots fer la compra online als principals súpers i botigues especialitzades de Barcelona, Madrid i Sant Cugat amb una selecció de productes personalitzada gràcies a les mamashoppers i papashoppers i amb entrega en tan sols 1 hora.

La Gemma té més de 15 anys d'experiència en posicions de management en companyies punteres com Atrápalo, Emagister i LetsBonus on va ser membre de l'equip fundador i General Manager durant els seus 2 últims anys a la companyia. Al 2015 va cofundar Deliberry junt amb en Camilo Defoin i els fundadors d'Antai Venture Builder: Miguel Vicente i Gerard Olivé.

Deliberry ha estat una de les 100 start-ups més potents d'Europa por la reconeguda revista Wired.


Data: 15 de noviembre a les 12:15h

Lloc: Centre Bit - Menorca

Inscriu-te aquí