Tramuntana Tech Talks 2016Resum


Des del Programa #EMPRENBIT varem voler preparar el nou any 2017 analitzant les tendències tecnològiques i de negoci de la mà dels millors experts en el llançament de nous models de negoci basats en internet i les noves tecnologies.Els Tramuntana Tech Talks, es plantejaren com un conjunt de xerrades en obert per a emprenedors i empreses innovadores de recent creació sobre temes crítics com són:

Les sessions es realitzaren a l'Espai d'Incubació Col•laborativa de l'Edifici DISSET del Parc Bit.

A continuació podreu accedir a un resum en format de vídeo dels conceptes i aportacions que van fer els experts convidats en relació amb cadascuna de les temàtiques que van tractar a més d'informació cada un dels ponents convidats.

Esperam trobaros en els propers Tramuntana Tech Talks 2017!10 DE NOVEMBRE: MIRIAM PELÁEZ (CMO & FOUNDER @ PICKASO)


Miriam Peláez, de Tenerife, és MBA per la Universitat Europea de Madrid i Llicenciada en Economia. Porta més de 10 anys immersa en el sector digital i 6 anys en el sector mobile, el que l'ha portat a crear la seva pròpia agència d'App Marketing, PickASO. També és professora de mobile màrqueting en universitats i escoles de negoci.

Anteriorment va estar en Alitiria com a Mobile Manager, una empresa especialitzada en solucions mòbils, i va continuar en Elogia, empresa especialitzada en màrqueting per eCommerce, com a Mobile Account Manager i en Emma Solutions, on va treballar com CMO d'aquesta eina de Mobile Intelligence.

Actualment, Miriam Peláez s'encarrega de la Direcció General de PickASO i forma part de TheTool una nova eina ASO basada a Barcelona.

Sessió: The Mobile Wars
Data de la sessió: 10 de novembre de 201617 DE NOVEMBRE: AMUDA GOUELI (CEO & FOUNDER @ DESTINIA)


Emprenedor empedreït i viatger incansable. Vaig néixer a Aswan (Egipte) i des d'adolescent he tingut curiositat per conèixer el món.

Després d'un periple viatger, vaig acabar a Espanya a l'any 2000. Sóc soci fundador i CEO de Destinia.com, una agència de viatges online fundada el 2001, a més d'altres negocis com Troovel, Onlinetravel i Globalclick. Tots en el món online.

Intent aportar la meva experiència per ajudar altres empreses, pimes i emprenedors a generar negoci a través del comerç digital. El meu lema és "Think big i actua en conseqüència".

1 DE DESEMBRE: VICENTE PASCUAL (COO @ CABIFY)


Vicente és director operatiu de Cabify. És llicenciat en ADE per la Universitat de Deusto i Màster en Finances per l'IE, on es va graduar com el número 1 de la seva promoció. Vicente ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de la Banca en empreses com BBVA o Arcà i en el sector de consultoria estratègica en on ha treballat per PwC i BCG com a associat i consultor.

Cabify és la primera aplicació a Europa que permet contractar vehicles de gamma alta amb conductor.

Fotos

Tramuntana Tech Talks