Tramuntana Tech Talks 2017QUE SON LES TRAMUNTANA TECH TALKS?

Des de #EMPRENBIT plantegem el començament d'any 2018 analitzant les tendències tecnològiques i de negoci de la mà dels millors experts en el llançament de nous models de negoci basats en internet i les noves tecnologies.

Els Tramuntana Tech Talks, es presenten com un conjunt de xerrades en obert per a emprenedors i empreses innovadores de recent creació sobre temes crítics com són: les noves estratègies de comercialització d'aplicacions i plataformes web, tècniques per al disseny de campanyes rendibles en la captació de usuaris, recomanacions per a una millor optimització de les ràtios de conversió d'usuaris, nous hàbits de consum del producte turístic a internet i molts altres temes d'interès per als que estiguin llançant el seu projecte.2 DE NOVEMBRE: GEMMA ESCRIBANO, CHIEF MARKETING OFFICER DE WALLAPOP

gemma-escribano-wallapop-tramuntana-tech-talks Gemma Escribano, Chief Marketing Officer de Wallapop. Especialista en el desenvolupament de projectes E-commerce i M-commerce. Compta amb més de set anys d'experiència en l'àmbit online, ocupant responsabilitats en empreses de nova economia, fins arribar a estar a càrrec de la direcció de màrqueting de Wallapop al 2013, just en el moment en què es va fundar la companyia.

Best Practices Mobile and Digital Màrqueting
Com Wallapop ha aconseguit més de 50 milions d'usuaris en 4 anys? Quines estratègies ha utilitzat? En aquesta ponència veurem les claus de l'èxit que han convertit a Wallapop en una de les aplicacions més descarregades i conegudes del país.16 DE NOVEMBRE: ALEJANDRO LORENZO, CO-FUNDADOR DE ELTENEDOR.ES (TRIPADVISOR GROUP)

Alejandro Lorenzo (Co-Fundador de ElTenedor)Francès de naixement, però de pares gallecs, Alejandro va formar part de la fundació i desenvolupament de eltenedor a Espanya el 2007. Amb més de 10 anys d'experiència en el sector de la restauració, ha desenvolupat diferents tasques dins de l'àrea comercial i de desenvolupament de negoci de l'empresa, estant en contacte directe amb els restaurants i els grans xefs del nostre país. Actualment és el responsable de l'àrea de TOP Xefs de la companyia.

ElTenedor, un somni fet realitat

Alejandro Lorenzo farà un recorregut per la història de ElTenedor, des dels seus inicis com una petita start-up que lluitava per revolucionar el món de la restauració fins a ser comprada per TripAdvisor.

Un recorregut pels seus èxits, obstacles als que van haver de fer front i la seva adaptació al mercat, clau en la seva evolució i desenvolupament.Fotos

Tramuntana Tech Talks