Formulari de sol.licitud d'accés1. DADES DEL PROMOTOR
Nom
Cognoms
DNI
Càrrec promotor
Email
Direcció
Telèfon


2. INFORMACIÓ DEL PROJECTE
Nom projecte
Illa
Descripció del projecte màxim 500 caràcters, queden


3. ESTAT DEL PROJECTE
Nº de membres
Estat
Com ens has conegut?
Indica com ens vas conèixer
Codi de validació
Registrar

Sol.licitud d'accés al Programa #Emprenbit

Per sol.licitar l'accés al Programa #Emprenbit en qualsevol de les seves modalitats, omple el següent formulari, tenint en compte que els camps marcats amb (*) són obligatoris i que, en cas de ser admès, han de figurar en la documentació; així que assegura't que són correctes.

Després de rebre la sol.licitud d'accés ens posarem en contacte amb tu per tenir una entrevista personal, conèixer-te personalment i analitzar amb més detall el projecte empresarial.

Et recordem que actualment oferim dos programes de suport, depenent de l'estat que indiquis en el qual es troba el teu projecte:

Programa d'acceleració: Per a projectes empresarials en fase inicial, on encara no hi ha un producte llançat al mercat o el llançament és recent i la facturació és encara baixa. Un estat en el qual relacionar-se amb altres persones emprenedores i validar el model de negoci és clau. En aquest programa accediràs a un període de formació intensiva, seguiment individualitzat i accés a llocs de treball al nostre espai de més de 400m2 durant 12 mesos.

Creixement: Per a empreses amb un producte en el mercat, un equip format i amb unes mètriques i tracció demostrables. Accedint a aquest programa podràs gaudir d'un servei d'assessoria dirigida a potenciar el creixement i també a oficines individuals durant un termini màxim de 36 mesos.

Tractament dades personals

D'acord amb el que estableix la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, posem en el seu coneixement que la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, Fundació Bit, tractarà mitjançant fitxer informatitzat les dades facilitades per vosté amb la finalitat de dur a terme les funcions que té encomanades en el seus estatuts. En qualsevol moment vostè podrà exercitar el dret d'accés, rectificació, cancelació i oposició de les seves dades a la seu de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, situada en Ctra. Valldemossa km. 7,4. Edifici Empresarial Son Espanyol 07121 Palma de Mallorca (Espanya)