Tramuntana Tech Talks 2018QUÈ SON LES TRAMUNTANA TECH TALKS?

Les Tramuntana Tech Talks, són un conjunt de xerrades gratuïtes per a emprenedors i start-ups que se celebren a Parc Bit durant el mes de novembre i on es tracten temes rellevants dins del món de l'empresa com són: les estratègies de comercialització d'aplicacions i plataformes web, tècniques per al disseny de campanyes rendibles en la captació d'usuaris, recomanacions per a una millor optimització de les ràtios de conversió d'usuaris, nous hàbits de consum del producte turístic a internet i molts altres temes d'interès per als que estiguin llançant el seu projecte .

En les edicions anteriors hem comptat amb presència de professionals de molt prestigi dins del sector de les empreses tecnològiques, fundadors o directors executius d'empreses com Destinia, Cabify, Wallapop, El Forquilla o PickASO.8 DE NOVEMBRE: JESÚS MONLEÓN, BUSINESS ANGEL, CO-FUNDADOR DE SEEDROCKET

jesus monleon seedrocket

"Com disenyar i executar una estrategia comercial eficaç a una start-up"


Jesús va començar la seva carrera professional com a analista de fusions i adquisicions en Alpha Corporate, però aviat es va embarcar en el seu primer projecte com a emprenedor. En 2000 va fundar emagister , de la qual va ser el CEO fins a la seva incorporació al grup Intercom.

Durant set anys, va ser Investment Associate de Caixa Capital Risc, participant primer a grans operacions com les inversions de Panrico o Caprabo, per incorporar-se finalment a Caixa Capital Llavor, venture capital dedicada al finançament de startups en fases inicials.

El 2008 funda amb Vicente Arias SeedRocket , una associació sense ànim de lucre formada per experimentats professionals d'internet a Espanya, que comparteixen l'objectiu comú de potenciar l'ús de les noves tecnologies, i que en aquest sentit aporten seu temps, dedicació i coneixements.

Dos anys més tard, el 2010, funda també al costat de Vicente Arias i Sacha Fuentes, Offerum, un ecommerce de cupons d'oci i viatges que va arribar a tenir més de 100 empleats.

A més, és un dels business angels més actius d'Espanya amb més de 35 inversions i diferents Èxits, i és autor del Bloc d'Emprenedors on comparteix les seves experiències.


Data: 8 de novembre a les 12h

Lloc: Incubadora - Ed. Disset

Inscriu-te aquí15 DE NOVEMBRE: HELENA TORRAS, CO-FUNDADORA DE B-WOM

Helena Torras

"Funding Strategy "


Helena Torras és actualment, és CEO de B-wom, startup que va cofundar amb l'objectiu de donar poder a la dona a través de la salut, i que ja ha impactat positivament a més de 200.000 dones. Prèviament, va formar part de l'equip emprenedor de Abiquo, així com del seu consell d'Administració en el holding d'USA. Ha invertit en més de 9 startups, i ha estat membre del Consell d'Administració/Assessor d'algunes d'elles. Actualment és consellera independent de Mastertech SCR. Forma part de la Junta Directiva d'organitzacions com BarcelonaTechCity, i el Cercle Eqüestre, i és conferenciant en esdeveniments del sector tecnològic. A més, a causa del seu compromís amb la diversitat és membre de les Juntes del Consell de l'Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​el Grup Set, i l'Associació 50ª50.


Data: 15 de novembre a las 12h

Lloc: Incubadora - Ed. Disset

Inscriu-te aquí19 NOVEMBRE: YAIZA CANOSA, CEO I FUNDADORA DE LA STARTUP LOGÍSTICA GOI

yaiza canosa

"Emprendre és com enamorar-se"


Yaiza Canosa és CEO i fundadora de l'Startup logística GOI, la plataforma líder en el transport, muntatge i instal·lació de ports voluminosos i mudances, ja que professionalitza i afegeix tecnologia a un sector molt fragmentat, el que li permet oferir preus molt més baixos amb un servei de qualitat i molt més ràpid enfocat a enviaments Sameday. Resolen així el problema que tenen les empreses amb aquest tipus d'enviaments on el servei és car, local, precari i sense cap tipus de control o tecnologia en la visibilitat de tot el servei.

Yaiza va començar molt jove emprenent i ara mateix és fundadora i sòcia d'altres empreses com Glue Concept, GlueWork o Spoortan.


Data: 19 de novembre a les 12:15h

Lloc: Centre Bit - Menorca - Alaior

Inscriu-te aquí22 DE NOVEMBRE: ÁLVARO ZAMÁCOLA, OPERATIONS MANAGER DE BLABLACAR

alvaro-zamacola-blablacar

"BlaBlaCar i la confiança al món digital"


Madrid (1987). Financer reconvertit a emprenedor. Apassionat de projectes que solucionen problemes reals, sent aquesta la raó per la qual fa dos anys i mig va entrar en l'equip d'Espanya i Portugal a Blablacar. Ha treballat en el món de les finances tant a Madrid com a Nova York, però després del seu pas per la Universitat de Berkeley per a la realització d'un Màster en Finances, va descobrir la importància del sector digital. Després de finalitzar la seva etapa als EUA va fundar, al costat de 3 socis Floqq, plataforma d'aprenentatge digital que es va expandir per Espanya i Llatinoamèrica.

Data: 22 de novembre a les 12h

Lloc: Incubadora - Ed. Disset

Inscriu-te aquí29 DE NOVEMBRE: JAUME RIPOLL, CO-FUNDADOR DE FILMIN

jaume-ripoll-filmin-tramuntana-tech-talks

"El filtre bombolla i els perills de l'algoritme"


Jaume Ripoll, (Palma de Mallorca) Graduat en Direcció per ESCAC (UB).

Després d'iniciar la seva carrera com a director de documentals i videoclips, va compaginar el seu treball d'articulista en premsa, revistes de tendències i videojocs, treballant sis anys a l'empresa Manga Films. El 2005 va entrar a formar part de la prestigiosa distribuïdora de cinema independent Cameo per exercir funcions de Director Editorial.

El 2007 va ser un dels 3 fundadors de Filmin, el portal de referència per al cinema independent a Espanya amb més de 350.000 usuaris, on exerceix de Director Editorial i Desenvolupament. El 2015 Filmin va iniciar una expansió internacional que l'ha portat a estar disponible a Mèxic i Portugal.

Filmin ha aconseguit el Premi Ciutat de Barcelona, ​​el Premi Sant Jordi, el Premi Tendències d'El Mundo i el Premi Time Out com l'empresa més innovadora del país així com 2 Premis Projecta a la Millor Campanya de Màrqueting Cinematogràfica.

Jaume Ripoll també ocupa des de 2012 la vicepresidència de EUROVOD, la primera associació europea encarregada de distribuir cinema en línia que treballa en 11 països.

El 2010 Jaume Ripoll va crear Atlàntida Film Fest, sent el primer festival de cinema que oferia tota la seva programació íntegrament a Internet. La seva sisena edició va superar els 140.000 espectadors entre les tres seus en què es va celebrar Internet (Filmin), cinema a la fresca (Palma de Mallorca) i televisió (IB3TV). La qualitat de la seva programació i els aspectes innovadors de la seva proposta l'han portat a ser nomenat per l'ICAA (Ministeri de Cultura) un dels 10 millors festivals de llargmetratges d'Espanya.


Data: 29 de novembre a les 12h

Lloc: Incubadora - Ed. Disset

Inscriu-te aquí