Acadèmia Digital Emprenbit 2021

Què es

L'Acadèmia Digital Emprenbit és un cicle de webinars gratuïts dissenyats i organitzat per la Direcció General d’Innovació, adscrita a la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern de les Illes Balears, i en col·laboració amb la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia, que ofereix a emprenedors i startups un programa de sessions teòriques i taules rodones a través de les quals es tractaran conceptes bàsics per al disseny i la validació de models de negocis basats en solucions innovadores de base tecnològica.

Les sessions de formació tindran lloc dues vegades per setmana (dimarts i dijous) i estaran dirigides per José María Casas. Com a Inversor Privat ha participat en més de 20 projectes i ha estat Premi Nacional a la millor “desinversió” a Espanya en 2017. Ha exercit com Market Leader en Apple Retail Spain, i ha ocupat diferents posicions executives en Leroy Merlin i General Electric. Actualment és President de l'Associació Espanyola de Business Angels i Lecturer en Entrepreneurship en IESE Business School.Les persones inscrites al programa també podran gaudir de taules rodones en línia que tindran lloc els divendres, durant les quals es debatrà sobre aspectes clau en el llançament d'una startup com són; el detectar una oportunitat de negoci, elaborar un pitch competitiu, estratègies per a elaborar una solució mínima viable (MVP) o com definir mètriques de tracció en el teu model de negoci, entre altres temes.

Públic Objectiu

Si ets una persona inquieta professionalment i et ronda alguna idea de negoci on la tecnologia té un paper predominant, però no saps com enfocar cap a un model de negoci rendible, el programa de la Acadèmia Digital Emprenbit t'interessa.

Contingut

El contingut de la formació es basarà en els següents tres grans apartats:

Calendari

Les sessions tindràn una duració aproximada de 90 minuts.

Col·laboradors

Com dèiem, les sessions de formació estaran dirigides per José María Casas, però a més els divendres tindrem la sort de col·laborar amb persones que han posat en marxa empreses tecnològiques i compartiran els seus coneixements i lliçons apreses.Organitza